Çarşamba, Temmuz 25

Sona geldikçe yola geldim ben

 Mutluyum içimde bişeylere minnet borcu var içelim hadi millet! Aşk için içelim içelim! Ne şarap ne kadeh eden bizi sarhoş sen misin yoksa aşk mı bu konuş?

  330gün. Dilime kolay ama yüreğime zor bi durum. Bi ayı 30  gün kabul ettiğimizde 11ay. Bahsetmiştim 31 ağustosta yıldönümü.


   Bütün şarkıları onu düşünerek dinlemek çok güzel. Her yaptığım şeyde onunla olsaydım nasıl olurdu diye hayal etmek mükemmel. Yapamamak çok acı. Ama beni ilerde olacak diye teselli etmesi harika. Herşey onunla daha keyifli, daha tatmin edici. Hep benimle olması çok güzel. Her gece saatlerce hayal kurmak mükemmel. Mesajlaşmanın bile heyecanlanmama yetmesi,özletmesi çok özel. Ona sımsıkı sarılmak, ileriyi hayal edebilmek çok güven verici. Herşeyi çekinmeden konuşabilmek,dertleşebilmek çok farklı. Mesajlaşırken, şakasına dahi olsa evlenme teklifi almak çok içten. çok samimi. Onunla konuşurken, aramız limoni bile olsa içimin rahat olması çok güzel. Onunla mutluluk da üzüntü de çok güzel. Onunla olması yeterli.


DÜNYA Bİ BAŞKA AŞIKKEN. SEVDİN Mİ SEN? SEVMEK GÜZEL. 


  Bana sen lazımsın.

senin olmak süper. BENİM OLMAN SÜPER!
 öyle dargın bakma sen parla yıldızlar sönsün.. 

Perşembe, Temmuz 12

Kitap önerisi!!

 Uzun süredir bi kitaba bağlanmıyodum. Mesela 1 haftadır elimde polisiye bi kitap var, aslında iyi de başladı. Ama elime alamadım bi türlü.

  2 gün önce saat 9 sularında annem çarşıya gönderdi, sigara almaya. Dedim ben kitapçıya gitmeliyim artıııkk!! Ve gittim. 45 dk boyunca kitaparkasıyazısı okudum. Kamyon arkasını aratmadı. Konuyu dağıtmayın!! Sonunda biri imdadıma yetişti. Ne tarz arıyosun dedi. Dedim fantastik bakıyorum. Adam eliyle attığı gibi hayatımın kitabını buldu!!!

Fablehaven! Kitabın kapağına aşık olmamla başladı herşey. Sonra arka kapağını okumamla başladı ilişkimiz. Öhhöööm anlatıyorum.

Arkasında bi ilan var. Fablehaven'a bekçi aranıyor diye. Ve yazanlar şöyle..
 "... Boğulmadığınız,yutulmadığınız ya da taşa döndürülmediğiniz sürece emeklilik haklarınız saklı olacaktır.Yaratık dillerine hakimiyet tercih sebebidir."

Fablehaven yylardır yaşayan gizemli yaratıkların bulunduğu arazi!

İlk sayfasında yazanları aktarıyorumm... "BURAYA GİREN HİÇ KİMSE DEĞİŞMEDEN ÇIKAMAZ." "İZİNSİZ GİRENLER TAŞ OLACAKTIR."

Okumadan bayılmadınız mı? Fantastik kurgu sevenlere şiddetle tavsiye ediyorum. Bi akşamda bitirirdim, tadına doyamadım diye iki akşama uzattım vee kitaplığımdaki yerini buldu...

Pop yorumu

Biraz pop yorumuna ne dersiniz?

Yasal Uyarı: Metal dinleyen birinden gelicek yorumlar, pop dinliyosan hemen kapat yazıyı. Bana sövmeni istemiyorum.

  Öhöm Murat Dalkılıç'tan başlıyorum. Yeni parçası oldukça iddalı, davetkar.. Adam yakışıklı olum lan. Ve sesi de güzel. Ama şarkıları benim muteeaassıp bi insana uymuyor. Çok sapık, çok rahatt. Cıkcıkcıkcık.. 
  Emir diye bi tip var. İlk çıktığında Tarkan'a benzettiler falan. Pardon canımlar ama onun kıçının kenarı olabilemez aybalam. Tarkan nostalji yapın illa pop dinlicekseniz. Emir bi de yeni albüm çıkartmış. Iyk.
  Sinan Akçıl... Affedin ama tuvalete çıkamıyomuş gibi söylüyo. Kabız mıdır nedir?! Berbat, şaka gibi millet dinliyo ve adam albüm yapıyo.. Bayhan dinleyin daha iyi.
  Atiye!! Sesi güzel,kendi güzel. Şarkıları anlamsız da olsa, eğlenceli!
  Serdar Ortaç. Adam her ne kadar sözleri 5 dkda yazıyor gibi gözükse de hakkını vermek lazım, her yaz hit şarkı yapıyo. Saygı duyuyorum, artık anlam aramıyorum şarkı sözlerinde...
  Gökhan Keser. Adamla geçen röportaj yapıyolardı, böylesine kasıntı bi adam görmedim. Tamam yakışıklısın ama çok da abartmayalım. Orda canlı bi parça söylemeseydi sesine çok laf edicektim, ama tamam fena diiiiil.
   Demet Akalın:(
  Yusuf Güney nolursun klip çekme:((( bodur şey ya. Sesine daha bi kulp bulamadım. Çok ilginç ya felaket. Rafet El Roman'ın ilginç sesini andırıyo. Ama daha fena. İşkence!
   Hande Yener.. Eskiden ne severdim. Şarkıları borozan gibi söylemediği zamanlar yani. Ve anlamlıydı da şarkıları. Lady gaga hevesi uğruna kıydı caaanım müziğine.

Yorumlamamı isterseniz yorum bırakın canlarım:DD:D

Ay durun bi dinleyin konuşarak halledebiliriz.. Aaah yumurta atmayın yea!!

Cumartesi, Temmuz 7

Öylesine

biraz konuşalım mı? 

Yoldan birini çevirip sadece bunu sormak istiyorum. Ama tip tip bakmicak,oha falan olmicak,küfür etmicek,saldirmicak birini. ihihih çok temkinliyim
Ya millet yazardı böyle hiç tanımadığım insanlara herşeyi anlatmak istiyorum falan diye. Ne saçma gelirdi lan. Şu an benim de yapasım var. Cidden insan değişiklik istiyo. Yaşadıkları hiçbişey bilmeyen birinin tarafsızlığından onun süzgecinden geçsin istiyo. 
Nerde bu Karabok'te bu kafada insanlar. Harcanıyorum buralarda.

İlerde kitap yazcam ben. Hayatımın ne kadar eğlenceli (boktan), bol maceralı (sıradan) vs vs olduğunu anlatçam!! Hepiniz öğrenceksiniz. Hepiniz benim bebeklerimsiniz.

Bi sonraki emre kadar kendinize iyi bakın!