Pazartesi, Nisan 16

Kitap dedigin...

 Bazı kitapları birilerinden alıp okuyorum. Sonra öyle beğeniyorum ki, "neden satın almadım kii!" "bu kitap bende bulunmalııı!" diye hayıflanıyorum. Ama okumadığım bi kitabı almaktansa onu almak işime gelmiyo açıkçası. Sonra aklım,içim,herşeyim onlarda kalıyo.

  Kitap dediğin böyle içini okşiicak ya ne biliyim sarılmak isticeksin. Kundakçı öyleydi mesela. Kitabın fiziksek özellikleri de uygundu buna. Sarılıp uyurdum. Sayfaları yumuşacıktı. Öyle bi kitap istiyorum yea! Evde hala alıp okumadığım kitaplar var. Hep polisiye almışım çünkü. Öğh geldi artık. Böyle Kayıp Sembol, Melekler ve Şeytanlar tarzı bişeyler okumak istiyorum.

  İndirim de vardı yea %50! Yok arkadaş alacaklı olunca bulunmuyo. İçim gitti hep. Ah bi Elif Şafak ne biliyim Stephen King ming olaydı. -iki yazar arasındaki mükemmel benzerlik(!)- aman ne biliyim kitaplığıma baktım onları gördüm.


 Bana kitap tavsiye ediin! Ama okumalık değil almalık:))

4 yorum:

  1. ben de kitapları koklarım öper okşarım.
    blogumda gerilim polisiye ve aşk edebiyat her türlü kitap yazıyorum arada bakarsın.
    :)

    YanıtlaSil
  2. mükemmel bi bağ oluşuyor yaa:)

    tamam biliyorum takip ediyorum, benimki biraz hazırcılık:)

    YanıtlaSil
  3. ah ahhh ben hemen önereyim bir tane :)) 'Açlık Oyunları' kesin okumuşsundur. Okumamış isen koşa koşa git ve o kitabı al!! Kesin ve net yani.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ya ben açlık oyunlarına bayılmıştım ama 2 ve 3. kitaplar sarmadı benii:)

      Sil

Biliniz ki bahtiyar ettiniz efenim,teşekkürler:)