Pazar, Nisan 29

Affet dün gece ölmek istedim

  Dün o kadar bitmek bilmez bi gündü ki. Sabah mide bulantısından uyandığınız oldu mu?

 Baştan alalım.

 Best friendimde kalmaya gittim cuma gecesi. Tabi yemediğimiz bi sen kaldın!! Cips mi istersin gecenin 5inde çikolatalar mı istersin.. Bozduk mideyi. Sabah bi uyandım mide bulantısıyla. Akşam yemeğinde yediğim şeyleri bile çıkarttım. Sonra üzerimde bi halsizlik. 5buçukta yatıp 9da uyanmanın etkisi olmalı dedim yattım uyumaya çalışıyorum, yok arkadaş belim bacaklarım ağrımaya başladı. Neyse yarım saat sızmışım sonra yine tuvalete koştum. Üşüyorum soğuk soğuk terliyorum falan. Allahtan best friendimin annesi uyanmıştı. Oturdum onunla. Oturmak dediğim, ben yatıyorum o oturuyo. Kafamı ayakta tutmaya imkan yok.

  Sonra kahvaltı hazırladı işte ben de nane limon içiyorum. İlk yudumda direk tuvalete koşturuyorum. Ateşim de çıkmaya başladı. Annemin de babamın da işi var. Ama nasıl can çekişiyorum. Öliyim kurtulıyım dedim içimden kaç kere. Best friendim canım bebeğim sirkeli su yaptık orama burama koydu benle uğraştı. Sonra duş aldım. Ama ateş bana mısın demiyo. Babam geldi aldı eve gittim ve saat daha 4! O kadar bitmek bilmez bi gün ki!! Bi geldim eve abim de aynı durumda. Yataklarımız zaten yan yana. Ev hasta koğuşu gibi. Neyse gece gündüze karıştı zaten uyuyoruz uyanıyoruz ama kafaları yataktan kaldıramıyoruz.

   Akşam yemeği... Annemler biraz bişeyler ye diyolar ama ben daha su içemiyorum midem bulanmasın diye. Bi oturduk masaya.. 2 dk dayandım dayanmadım kendimi yerde buldum annemler kolonya falan sürüyo orama burama. Yine yattım ben yine uyudum. Ateşim 38. Vınnn vatan hastanesine. Yarım saat serum ye. Git eve yine uyu!!

Allah kimsenin başına vermesin. Şimdi iyiyim ama dün ölmek istediim.

3 yorum:

  1. ödülün var bendeeeeee.
    :)

    YanıtlaSil
  2. geçmiş olsun ne yani üşüttün mü yoksa yediğin bişi mi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. domuz gribiydi sanırım o.0 geçti iyiyim süperim:))

      Sil

Biliniz ki bahtiyar ettiniz efenim,teşekkürler:)