Çarşamba, Ağustos 8

sadece bi fikir

Aşık olmak, sevgili olmak demek sürekli öpüşmek koklaşmak değil arkadaşlar buna bi açıklık getirelim. 

Hmm.. Belki;

Beraber lunaparka gitmek. Gondoldan inince "yaşıyoruz aşkım!" diyip ona sarılmak daha güzel emin olun. Çarpışan otoda çocuklar gibi eğlenmek, gülüşmek daha güzel.

EVT ARKDŞLAR SVGLMLE LUNAPARKA GTTK:):):):))99)

Onunla tavla oynamakk.. Ben üzülmiyim diye kırmazsa hissettiklerim daha güzel. Tavla oynarken karşı karşıya oturmak zorunda olduğumuz için onu öyle özlemek daha özel.

Scrabble oynarken beraber tek oyuncu olmak daha tatlı. Uzun bi kelime bulduğunda tebrik etmek için öpmek daha anlamlı.

Beraber basket oynamak en keyiflisi. Çaresizce 20 avans alıp 25te bitmesine rağmen yenilmek bile güzel onunla. Serbest atışta öpücüğüne 5te 5 yapmaya çalışmak çok daha aşk dolu.

Beraber voleybol, basketbol maçı izleyip yorumlayabilmek daha keyifli. Sinemada elele tutuşup kahkaha atmak daha samimi. 

Beraber yemek yemek... Dünyadaki en güzel iki şey bir arada! O zaman zaten değmeyin keyfime.).):)9

VE DAHA BİR SÜRÜ ŞEY!

Ve bunların verdiği hiç bi mutluluğu fotoğraflayamazsınız. Şu sürekli her tumblr kullanıcısının paylaştığı sarılan öpüşen sevgili modelleri bunları gösteremez anlatamaz size. Sevgilisi olmayan arkadaşlarım bunlara özenmeyin de beraber kaliteli vakit geçirme hayalleri kurun. En azından bu kadar sığ olmayın yahu=):):-)

(YAZIYI YAZDIKTAN SONRA O TUMBLRLARDA GÖRÜLDÜ)

2 yorum:

  1. Evet dediklerin çok güzel ve çoğumuzda bunların hayalini kuruyoruz öpüşmekten önce ama bunlar tek taraflı olmuyo maalesef sevgilinin de böyle düşünmesi lazım ne şanslısın ki sen böylesini bulmuşsun tebrikler :) Ayrıca tumblr bakarsan herkesin kendini gösterdiğiyle olduğu çok farklı maalesef :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yaa öpüşen sevgili fotoğrafları koyup ahh:( falan yazanlar onun hayaliyle yaşayanlar var ya:)

      Sil

Biliniz ki bahtiyar ettiniz efenim,teşekkürler:)