Cuma, Mayıs 18

Istanbul sadece bi sehir degil

Neden değil? O benim yakışıklı sevgilim. Yıllardır hasret çektiğim,hayallerini kurduğum sevgilim. Herhangi bi şehir değil o...

İstanbul'da doğan,yaşayan ve onu sevmeyen insanları samimi bulmuyorum ben. Hiç mi bişeyler hissettirmiyo sana Dolmabahçe,Topkapı.. Bütün bu güzelliklerin yaşadığın şehirde bulunması? Başka şehirde olup oranın hasretini çeken insanların olması?

İstanbul'da kötü insanların bulunmasında,bissürü suçun işlenmesinde o'nun suçu ne anlamam. İstanbul'u masumiyetinden uzaklaştıran "pis bi şehir" yapan kim.. Onun değerini bilmeyenler. İstanbul'a kavuştuğumda hepinizi bulacam olum!!

İstanbul'un kötü yüzlerine de razıyım ben. Pahalıymış,kalabalıkmış,trafiğiymiş.. Galata Kulesine bi kere çıkıp ordan o harikulade görünüşe daldığımda bunların hiç bi önemi kalmicak ki. Veya Pierre Loti'den..

O kadar güzelsin ki gözümde kalbimde o kadar yüksek bi yerdesin ki. "Sadece bi şehir" değilsin ki..

Bekle beni bebeğiiim! 3 gün kavuşucaz sonra uzun bi ayrılık daha yaşicaz ama asla vazgeçmicem senden. Her yerini didik didik edicem.. "Sade bir semtini sevmek bile bir ömre değer"ken basmadığım toprağın kalmicak benim Aziz İstanbul!

4 yorum:

  1. hangi şehirde yolda yürürken aa konser varmış bedava mı la o aaa athena deyip otobüs seferleri bitene kadar eğlenmez sin:)dayının evine giderken yolda haykonun motoru burada acaba hangi ev diye düşünemezsin:D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yaa:D İstanbulda motorla ilgili bizim de okan bayülgen geyiğimiz olmuştu:D

      Sil
  2. ortaköyde deniz kenarında çay içmeyi unutma.
    :)
    bak bi de beyoğluna gitcen ya, galatasaray lisesinin önüne git, orası istanbulun ve dünyanın merkezidir.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ya orası mükemmelto biyer yaaa!! 1 kere gittim ben şuncacık ömrümde ve gitmiştim oraya da:)

      Sil

Biliniz ki bahtiyar ettiniz efenim,teşekkürler:)