Pazartesi, Mayıs 28

ask kırıntıları

Kimseyi kendinden fazla sevmiceksin. Onun mutluluğu senin mutluluğun oluyo sonra, onsuz herhangi bişeyden zevk alamıyosun, kendi mutluluğun diye bi kavram olmuyo. Varsa yoksa o. Mutsuz etse de katlanıyosun, onun mutsuzluğu senin mutsuzluğun.
Ne kadar seviyorum derse desin sen kadar ince düşünemiyo çünkü. Her şekilde kırılan,üzülen sen oluyosun. Onun tek kısa mesajı incitir hale geliyo.. Tuhaf tuhaf işler hocam ben daha çözemedim.
Umursasın istiyosun sonra,senin düşündüğün kadar herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünsün.. Ama cıks gerçekten olmuyo. Mutlu aşk varsa da mutlu son yoktur demiş adam bişey biliyo da söylüyo. Oluyo sanıyosun kendine benzettin sanıyosun ama senin kadar olamıyo. Ne hissetiğin hakkında en ufak bi fikri yok. Ne kadar incittiğini,hangi bağları kopardığının farkında bile değil. yağ bağları olsun karın kasları olsun Sense sadece gülümsüyosun artık,buruk bi gülümseme. Mutsuzluğa, o tempoya alışıyosun.
Artık derdini anlatmaya bile uğraşmıyosun,düzeltmeye çalışmıyosun. Anlamıyo çünkü, anladım dese de sen gibi hissetmediğinden bi yerde tıkanıyo tabi. 
Tek derdin biraz daha ilgili olması. Olması gerektiği gibi. Ama yetersiz olduğunu anlatamıyosun, ona göre yeterli çünkü, sen gibi hissetmiyo ki.
Sadece iyiyim diyosun en sonunda, hiç bişey yok.. İyi geceler diyosun yatıyosun herşey normalmiş gibi. O ise çoktan uykuya dalmış. 
Ama hala içinde ortaya çıkmaya çalışan bi polyanna var. "benden başka bissürü derdi var, alttan al. öyle demek istemedi, bi anlık dikkatsizliğine geldi, alttan al. seni seviyo, sadece sen gibi düşünceli değil, üzülme. söylediklerine inan, birşey yok diyosa yoktur,üzülme."
İçindeki umut dürtüyo sürekli, anlat anlicaktır o da seviyo seni. Sonra upuzun anlatıyosun bişeyler. O ise geliyo ordaki noktayı niye koydun diyo..
Sen yine inanıyosun, ulaşmaya çalışıyosun,aşk kırıntılarını birleştirmeye eski hale getirmeye uğraşıyosun. Ama yok lan uğraşma işte biliyoruz da konuşuyoruz cınıms.

Kimseyi kendinden fazla sevmiceksin. tamam mı döerin.


2 yorum:

  1. şu yazıyı okurken gerçekten kendimi gördüm ben inanır mısın? ben yazmışım gibi:)

    YanıtlaSil

Biliniz ki bahtiyar ettiniz efenim,teşekkürler:)