Cuma, Mayıs 18

Istanbul..

   İstanbul'a gidiyorum!! 1buçuk yıl oldu... Bu sefer 3 gün ordayım. En yakın arkadaşımla. Tabi okul gezisi ama kimse umrumda olmayacağından.. Her yeri gezicez.. O kadar heyecanlıyım ki. 1-2-3 haziran. Az kaldı. Yazılılar umrumda değil. Ya tamam topkapı, panaroma 1453 filan gezicez ama şöyle söyliyim son gün 7den 9a kadar İstiklal'de serbestiz!!! bu kadar diyorum.

İstanbul'da uykuya dalıcam sabah gözümü açtığımda İstanbul'da olucam.. 1-2 yıl sonra ancak gerçekleşebilecek hayallerimi bikaç günlüğüne de olsa yaşayacağımm.. Allahım o kadar heyecanlıyım ki o kadar mutluyum ki babamın sevgilimi öğrenmesi bile umrumda değil!! İstanbulll... Bi daha geri falan dönmek istemiyorum beni orda kaybetsinleer.. 4897983842 tane fotoğraf çekmeyen adi olsun:DD

Boğaza karşı simit-çay yapmak istiyorum fazla bişey değil ya. Ağlayabilirim her an mutluluktan!!

İstanbul sana çok aşığım ben. Başumu kaplayan posterlerin,her yerde yazan adın,arkadaşlarımın aldığı içinde sen olan hediyeler falan yetmiyo artık. Seni istiyorum, seni yaşamak istiyorumm.. Sen de seviceksin beni. Asla kopmiicam senden hep ilk günkü gibi hayranlık duyucam.. Seni bu kadar seven birini kabul edersin sanırım dışlamazsın beni? Kız Kulesi'yle dertleşirim ben gerekirse,martıları doyururum.. Yeter ki mutlu olalım beraber, içine al beni. Kötü yüzlerini gösterme bana, trafiğine razıyım. Sesimi bile çıkartmam denizine giremesem de. 

2 yorum:

  1. hadiii az kaldııııı.
    :)
    mavi jeansin istanbul tişörtlerinden al bi deee.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. eheheh geri sayım son hız:)

      almaz mıyıımm!!

      Sil

Biliniz ki bahtiyar ettiniz efenim,teşekkürler:)